Select Page

SMMA Coaching door Eli

De social media marketing coaching wordt volledig verzorgd door Eli. In dit coachingstraject wordt alles aan je geleerd om een succesvol social media marketingbureau te runnen.

Trajecten.

Eerder was er maar 1 vaste prijs, maar toen we merkten dat sommige mensen een hoop al wisten, hebben we hier iets aan gedaan zodat niemand teveel betaalt.

Veelgestelde vragen over SMMA.

 Heb ik budget nodig om te beginnen?

Nope, je kunt met €0,- beginnen en zelfs in je eerste maand al je eerste paar klanten ontvangen en naar €5.000,- per maand schalen. 

Ik ben onder de 18 jaar, kan ik beginnen met SMMA?

Natuurlijk kan dat, je hebt wel een KvK inschrijving nodig. Als je ervoor zorgt dat je ouders totaal achter je staan, is dit zeker goed om te bespreken en dit te regelen.

Waar staat SMMA voor?

SMMA staat voor Social Media Marketing Agency, een marketingbureau voor social media dus. Met jouw SMMA help jij bedrijven met het werven van klanten en dus het verhogen van hun omzet.

Heb ik al kennis nodig over SMMA om te beginnen met de coaching?

Nope, dat is nou het mooie aan ons coachingtraject van SMMA.
Onze coach leert je precies alles wat je moet weten, vanaf het benaderen van klanten tot het behalen van de resultaten.
Daarnaast krijg je uiteraard ook een hoop tips en handigheidjes die in elke call worden besproken. Ook kijken we samen naar wat er al goed gaat en wat er beter kan.

Hoe lang duurt het coachingtraject voor SMMA?

Het coachingtraject voor SMMA duurt normaal gesproken 1 maand, dit bestaat uit 4 calls verspreid over 4 weken, in deze calls wordt elke week een ander onderwerp besproken, aangeleerd en geëvalueerd wat goed is gegaan die week en wat er beter kan de volgende keer.

Ik ben met een kleine hoeveelheid kennis het traject in gestapt. Na een paar weken heb ik mijn kennis zo ver opgedaan dat mijn eerste sale sneller ging dan dat ik zelf had verwacht!

Alles werd enorm goed en duidelijk uitgelegd, 1-op-1, en dat vond ik enorm prettig.

Dylan

Eigenaar, NOBO Reclame

Sinds Juli 2019 werk ik samen met Eli, hij benaderde mij via Instagram met de vraag of ik deel uit wilde maken van iets dat groots zou worden.

Ik was meteen enthousiast en zei ja.

Nu, 1 maand verder heb ik een hoop over online marketing geleerd van Eli en werken samen hard voor de resultaten van onze klanten.

Daan van den Blink

Flexr & Bol verkoper

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hey! 👋

Waar mag ik je mee helpen?