Select Page

Mobielecoronasneltest.nl

Uitdaging

Het doel van dit project was om en website te ontwikkelen waar gemakkelijk een afspraak te boeken (+betalingsmethode) is en deze aan te vullen met relevant webverkeer.

- Eli Boogerd

Online Marketeer, FlexrMedia

Auto dealer Frans Bul belde mij in november 2020 op met een nieuw idee; Een mobiele corona teststraat.

Uiteindeliijk is dit idee veranderd in meerdere bussen die op locatie coronatesten afnemen bij ondernemers om hun personeel te testen een zo hun kantoren open te kunenn houden.

Strategie

Samen met de klant heb ik een plan van aanpak gemaakt en ben ik direct aan de slag gegaan.

Al snel besloten we dat het een goed idee was om een simpele website te maken waar genoeg informatie op een duidelijke manier wordt weergegeven. Voor het genereren van relevant webverkeer heb ik gekozen voor Google advertenties en Facebook advertenties.

Resultaat

De klant en ik zijn allebei erg blij met het resultaat. De website ziet er goed overzichtelijk en duidelijk uit en de functie om een afspraak in te plannen en direct te kunnen betalen werkt ook perfect!

Naast deze functie heb ik in de back-end koppelingen gemaakt die ervoor zorgen dat de klant en het personeel van mobielecoronasneltest.nl meldingen via SMS en mail krijgen bij belangrijke aanpassingen en bevestigingen.

Wil jij dit ook voor jouw bedrijf?

Heb jij een uitdaging voor mij?
Ik ontvang hem graag.

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hey! 👋

Waar mag ik je mee helpen?