Select Page

Ons waterdichte Plug & Play systeem voor de keuken- en sanitairmarkt.

Uitdaging

Het doel van dit project was om een online marketingstrategie te creĆ«ren die meetbaar leads genereert met een hoge ROI. 
- Eli Boogerd

Online Marketeer, FlexrMedia

Dit project was anders dan onze andere projecten, dit is omdat wij met vijf verschillende bedrijven hebben samengewerkt in de keuken- en sanitairbranche. Deze vijf bedrijven zijn verspreid over Nederland en waren daarom perfect om te testen met verschillende online marketingstrategieeƫn. Het uiteindelijke doel was om een Plug & Play systeem te creƫren voor alle bedrijven in deze markt. Ongeacht de grootte of ligging.

Strategie

Wij hebben veel gesproken met de bedrijfseigenaren van de vijf bedrijven en een aantal van de werknemers. Hierdoor hebben we een geweldig zicht gekregen op deze markt en de kansen die hierin te grijpen zijn wat betreft online marketing.

We hebben drie verschillende strategieƫn getest op de vijf bedrijven en uiteindelijk hebben we een winnaar gekozen. Deze stak ver boven de andere twee uit en hebben we daarom gekozen als beste strategie voor deze markt.

We hebben gebruik gemaakt van retargeting (ook wel remarketing genoemd) via Facebook en Instagram. Dit zodat alle websitebezoekers met interesse relevante content te zien krijgen.

Hierna hebben we ervoor gezorgd dat we algemenere content laten zien aan de potentiƫle doelgroep die nog niet bekend is met de bedrijven. Op die manier bleef de website verkeer krijgen en steeg het conversiepercentage aanzienlijk.

Resultaat

De resultaten die hier staan aangegeven zijn cijfers van de winnende strategie.

Dit zijn dus de resultaten van (slechts) Ć©Ć©n maand tijd en de gemiddeldes van de cijfers van de vijf bedrijven.

Leads

Aankopen

Omgezet in ā‚¬

Uitgegeven in ā‚¬

Wil jij dit ook voor jouw bedrijf?

Op een aantal puntjes na hebben we deze strategie omgezet in een Plug & Play systeem.

Dit betekent dat ook jouw bedrijf deze strategie kan gebruiken, het enige dat wij nog moeten verzorgen is de content voor de strategie.

Vul hier onder jouw gegevens in en dan zien we je graag binnenkort!

Stuur ons jouw uitdaging

Heb jij een uitdaging voor ons?
We ontvangen hem graag!

Open chat
💬 Hulp nodig?
Hey! 👋

Waar mag ik je mee helpen?